3x work-outs voor in bed

3x work-outs voor in bed

Nee, en dan bedoelen we niet het stoeien met je geliefde in bed. Dit zijn echte work-outs, die je kunt uitvoeren in je comfortabele bed. Ben je tijdens deze grijze dagen niet vooruit te branden en druk je de snooze knop het liefste nog 10x in?

Dan zijn deze work-outs voor in bed absoluut iets voor jou. Trek een comfortabel shirtje aan – of hou vooral nog even die fijne pyjama aan en go!

Work-outs voor in bed

Goed voor: billen en benen

Ga op je rug liggen met de knieën gebogen. Leg je armen langs je lichaam met de handpalmen naar beneden en zet je hakken richting je billen. Druk je heupen omhoog – je lichaam vormt nu een lijn tussen je knieën en schouders. Til je rechterbeen omhoog en knijp je billen samen. Zet je rechterbeen weer neer en doe dezelfde oefening met je linkerbeen. Herhaal dit aan iedere kant tien keer.

Goed voor: buikspieren

Hallo wasbordje! Ga op je rug in bed liggen, buig je knieën en zet je voeten plat op de grond. Plaats je handen achter je hoofd en buig naar je linkerknie. Doe dit alles berust en voorzichtig. Ga terug naar het midden en ga vervolgens met je neus richting je rechterknie. Herhaal deze beweging tien keer aan beide zijden. Goed bezig!

Goed voor: je heupen

Ga op je rechterzijde in bed liggen. Plaats je rechteronderarm op het bed, zorg dat je schouders van de grond zijn. Breng je heupen zo hoog mogelijk richting het plafond. Zorg ervoor dat je lichaam een strakke lijn is. Wil je een extra uitdaging? Strek dan je linkerarm richting het plafond. Ga terug met je hand en houd ondertussen je buikspieren ook goed aangespannen. Houd deze pose het liefst 30 seconden vast en herhaal de oefening  maar dan aan de rechterkant. Als je wilt kun je ook deze oefening weer in een setje van tien uitvoeren.

Beeld: Pixabay

Share This