Afvallen met apps: CalorieTeller, EasyDiet en Diet2Go

Afvallen met apps: CalorieTeller, EasyDiet en Diet2Go

Natuurlijk kun je boeken kopen informatie inwinnen via internet, maar je hebt ook apps die je helpen bij het afvallen. Val binnen een week twee kilo af, tel alle calorieën die je eet op een dag of kies met een app een perfect dieet. Het kan allemaal!

CalorieTeller

Heb je al wel eens van CalorieTeller gehoord? CalorieTeller is een app waarmee je eenvoudig kunt bijhouden wat je calorie-inname is en wat je op een dag aan energie verbrandt. Aan de hand van jouw gewicht en lengte berekent de CalorieTeller je gemiddelde dagelijkse energieverbruik tijdens rust en slaap. Ook kun je je aantal bewegingsuurtjes invoeren en de soort activiteit. Ook kun je bijhouden wat je allemaal op een dag eet. Op de dieetkalender vind je een overzichtelijke tabel van je dagelijkse en maandelijkse caloriebalans. Ook wordt je gewicht in een grafiek bijgehouden. CalorieTeller geeft veel inzicht in je dagelijkse beweeg- en eetpatroon.

EasyDiet

Twee kilo afvalle per week, wie wilt dat nu niet? De app EasyDiet belooft deze resultaten, maar je mag bij deze app best je vaagtekens zetten. Perfect als je even snel wat overtollige kilo’s kwijt wilt raken, maar absoluut geen aanrader want EasyDiet behoort tot de zogenaamde crashdiëten.

Diet2go

Diet2go helpt je om gewicht te verliezen. Op basis van je fysieke kenmerken en activiteiten wordt een schatting van je gewichtsverlies gemaakt. Je kunt zelf een dieet kiezen dat bij je past. Elk dieet dat je zelf uitkiest voorziet elke dag in maaltijden, volledige boodschappenlijstjes en veel tips en trucs voor gewichtsverlies. Heel veel inspiratie en aanmoediging dus bij deze app, dus de kans op terugval op opgeven is een stuk kleiner als bij de vorige apps die toch een stuk minder persoonlijk van aard zijn. Je gaat van maaltijd naar maaltijd via je persoonlijke gewichtsverliesplan. en krijgt bij iedere stap die je zet nieuwe tips en trucs. Een aanrader!

Share This