Afvallen met minder tarwe

Afvallen met minder tarwe

Het is je vast niet ontgaan: gluten en tarwe zijn niet goed voor je. Het boek Broodbuik van cardioloog William Davis stond weken in de bestseller 60. Als we minder tarwe nuttigen, vallen we niet alleen af, maar verdwijnen allerlei vage vermoeidheids- en buikklachten, kunnen we ontstekingen remmen en diabetes type 2 terugdringen.  

Met het officiële Broodbuik 30-minuten (of minder) Kookboek bereid je gluten- en tarwevrije gerechten die altijd binnen 30 minuten (of minder) klaar zijn! Het boek wordt ingeleid door het ABC van tarwevrij koken. Ook vind je  een gids voor de samenstelling van de broodbuikkeuken en kun je direct aan de slag om een gezond eetpatroon te vinden. Het boek is rijk geïllustreerd en laat je genieten van meer dan 200 heerlijke recepten voor ontbijt, lunch, diner, bijgerechten, snacks, desserts en zelfs speciale gelegenheden.

Over de schrijver 
William Davis is een Amerikaanse cardioloog die hartziekten wil voorkomen. Hij verdiepte zich in de gevaren van tarwe en gluten voor onze gezondheid. In Nederland ging zijn boek Broodbuik en Het Broodbuik Kookboek al 45.000 keer over de toonbank.

broodbuik

 

 

Broodbuik 30-minuten (of minder)
Auteur: William Davis
Prijs: € 17,99
Verschijningsdatum: 4 juli 2014
ISBN: 9789021557083
Kosmos Uitgevers

Tekst geschreven door Barbara Luigies voor planetfem

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *