Gratis iPhone afval apps

Gratis iPhone afval apps

Afvallen en op gewicht blijven kan best een hele opgave zijn. Met deze 3 gratis iPhone afval apps maak je het jezelf iets gemakkelijker en zorg je voor een fijne en gezonde levensstijl.

Calorie Counter by FatSecret

CalorieTeller is een gratis iPhone afval app die opvalt door zijn eenvoud en tevens beschikbaar is voor de iPad. De app doet wat je ervan mag verwachten: hij toont je precies hoeveel calorieën de etenswaren die je dagelijks naar binnen werkt bevatten. Elk pondje gaat immers door het mondje. Je kunt je geslacht, lengte, gewicht en streefgewicht instellen en doelen voor jezelf bepalen. Wanneer je een CalorieTeller-account aanmaakt wordt alle informatie bovendien opgeslagen, zodat je deze makkelijk kunt raadplegen. Ook handig is dat je drinken en etenswaren handmatig kunt toevoegen of door middel van het scannen van de barcode.

Looptijden.nl – Nederlandstalige GPS hardloop-app

Looptijden.nl is de perfecte app voor elke iPhone-bezitter die actiever wilt worden, maar moeite heeft om van de bank te komen. Deze hardloop-app geeft informatie over de route die je loopt, de weersverwachting, je rentijden en biedt de optie om een trainingsschema te volgen. Een audiocoach moedigt je aan als het moeilijk wordt en door een concreet trainingsdoel in te stellen, zorg je voor een stok achter de deur.

My Diet Coach – Weight loss motivation for women & calorie counter

My Diet Coach is een razendpopulaire iPhone afval app die regelmatig wordt voorzien van updates. De app fungeert als een soort coach om af te vallen en geeft tips voor de momenten dat het moeilijk wordt om bepaalde verleidingen te weerstaan. Denk bijvoorbeeld aan situaties dat je je rot voelt, hongerig bent of ergens op bezoek gaat. My Diet Coach helpt je op je iPhone doelen te stellen en geeft meldingen als je bijvoorbeeld water moet drinken of groenten en fruit moet eten.

Info en beeld: iTunes

Share This