Hoeveel gewicht wil jij verliezen? Wij laten je zien precies hoe!

Hoeveel gewicht wil jij verliezen? Wij laten je zien precies hoe!

Je kunt niet leven met een teveel aan gewicht. Je gewicht loopt uit de hand. Het speelt altijd in je gedachten en het legt stress op je gewrichten, daarbij kost het je geld met het kopen van veel nieuwe kleding. Lees verder om te leren hoe je met een nieuwe jij kunt beginnen dankzij gewichtsverlies.

 

Het vinden van een fitnesspartner zal je helpen bij het blijven inzetten voor je routine. Het hebben van een vriend die dezelfde doelen heeft als jou en die hetzelfde dieet volgt en lichaamsbeweging doet, kan echt helpen. Wanneer een van jullie zich lastig voelt betreft wat er met gewichtsverlies gebeurt, kun je met elkaar praten over hoe je dat kunt oplossen.

gewicht verliezen - gebruik een stappenmeterProbeer met behulp van een stappenmeter te berekenen hoeveel stappen je elke dag aan het nemen bent wanneer je een paar ponden probeert te verliezen. Als doel moet je per dag ongeveer 10.000 stappen lopen. Als je weet hoeveel stappen je aan het nemen bent, kun je jezelf duwen om meer te nemen. Met elke stap die je maakt, kom je een stap dichter bij het bereiken van gewichtsverlies.

Schenk of gooi de kleding weg die je droeg toen je dikker was. Als je vasthoudt aan deze kleding, dan zou je kunnen gaan denken dat het goed is om het gewicht terug te winnen en dat je veilig bent omdat je nog steeds die kleding hebt in het geval dat je weer aankomt. Het weg doen van al je grotere kleding zal je dwingen om in het heden en de toekomst te leven als de nieuwe, dunner versie van jezelf.

Zodra je het feit hebt erkend dat je overgewicht hebt door je eigen toedoen, vergeef jezelf en ga door. Je kunt het verleden niet loslaten en verder gaan totdat je dit doet. Sta jezelf niet toe om aan ongezonde gewoontes uit het verleden vast te houden; streef daar voorbij en blijf op een gezond pad.

Vermijd voedingsmiddelen die een hoog vetgehalte bevatten. Je moet ook dranken vermijden die veel suikers bevatten, lege calorieën en geen voedingswaarde. Vermijd fastfood wanneer je dat kan. Deze voedingsmiddelen zitten vol zout-, vet- en conserveermiddelen en ze kunnen niet met je gezonde, zelfgemaakte maaltijden concurreren! Drink geen frisdrank als je het kunt vermijden.

Het behouden van een laag lichaamsgewicht is veel makkelijker wanneer het voedselverbruik tijdens de latere avonduren wordt vermeden. Hoewel het makkelijker gezegd is dan gedaan, het eten van eten voordat je gaat slapen is niet nuttig om gewicht te verliezen omdat het uiteindelijk niet kan worden verbrand. Probeer een goed boek te lezen in plaats van te eten.

gebruik de trappen om gewicht te verliezenProbeer de trappen te gebruiken. Het mag je verbazen dat dingen zo eenvoudig als het nemen van de trap je kunnen helpen om sommige van die lastige extra kilo’s te verliezen. Als snel gewichtsverlies je doel is, ren dan de trappen op in plaats lopen. Zorg ervoor dat je voorzichtig bent, aangezien het naar beneden vallen van de trap je oefenplannen behoorlijk belemmeren.

Sla nooit maaltijden over. Je moet minstens drie maaltijden per dag consumeren. Het is geen probleem om tussen de maaltijden door te snacken, (vergeet niet gezond te snacken!), maar je moet snacks licht houden zodat ze de maaltijden zelf niet vervangen. Dit helpt om je ​​lichaam te laten weten wat te verwachten is.

Een makkelijke manier om te af te vallen is om rood vlees uit je dieet te verwijderen. Dit vlees heeft te veel vet en cholesterol, die beide niet goed voor je hart zijn. In plaats van rood vlees te consumeren, vervang dit met slankere producten zoals vis en pluimvee.

Als je honger krijgt, wacht dan vijftien minuten voordat je iets eet. In veel gevallen kan hongerpijn het gevolg zijn van een gebrek aan hydratatie, of misschien ben je gewoon verveeld. Neem een ​​wandeling en drink wat water. Als je nog steeds honger hebt, kan het tijd zijn om iets te eten.

Als je gewicht probeert te verliezen, moet je beter eten. Vermijd slechte voedingsmiddelen die je doelen kunnen saboteren uit je voorraadkast en koelkast. Het eten van gezond eten is het eerste wat je moet doen bij het afwerpen van die extra ponden.

Schaam je niet als je een half bord voedsel overblijft wanneer je op een gewichtsverliesplan bent. Veel ouders vertellen hun kinderen dat ze moeten afronden wat op hun borden wordt geserveerd, maar dit kan langdurige problemen met zich meebrengen als kinderen volwassen worden. Er is niets mis met het maken van restjes thuis. Voel niet de noodzaak om elke laatste hap te eten omdat het op je bord staat. Wees bewust van wat je eet en stop als je vol bent.

Als je dit artikel hebt gelezen, ben je moe van het omgaan met jouw vet, en je wilt het uit je leven verwijderen. Het is een last voor je lichaam, evenals je bankrekening. Dit artikel zou moeten helpen bij het bereiken van je gewichtsverlies doel.

 

Share This