In 6 weken een partyproof body?

In 6 weken een partyproof body?

Binnen 6 weken heb je een partyproof lichaam en hijs jij je met het grootste gemak in dat ene zwartje jurkje wat al maanden op je hangt te wachten in de kast.

Dat belooft het nieuwe boek van Mieke Kosters je: The Little Black Dress Challenge – binnen 6 weken paradeer jij partyproof rond in jouw lbd. Maar hoe ga je dat voor elkaar krijgen?

De Uitdaging

Ben jij je gewicht en eetgedrag zat? De nieuwe 6-weekse Challenge van Mieke Kosters maakt je bewust van je eetgedrag en helpt je keuzes aan te scherpen. Deze Challenge is dé kickstart voor die slanke levensstijl waarin je al die overtollige kilo’s kwijtraakt. Niet voor een paar weken. Maar voorgoed! Het gaat deze 6 weken gaat niet zozeer over wat je eet, maar vooral over hoeveel je eet en waarom je eet. Want in het (kunnen) stoppen met overeten ligt de sleutel om slank te worden én te blijven.

Partyproof in je jurk

Mieke Kosters geeft in haar nieuwste boek tips die bepalend zijn voor het behouden van een slanke levensstijl. Niet meer het eetgedrag kopiëren van je slanke vriend(inn)en, maar zelf de regie hebben over jouw eigen eetgedrag. Het boek roept je op tot het meedoen aan de ‘challenge’ van zes weken lang; je maakt een eigen ‘Eet’-plan. Hoe gaat dat dan in zijn werk? Iedere hap geef je een cijfer! Een 5? Nou, dat is niet langer de moeite waard om te eten en door te slikken. Zonde!

Zie het boek niet als een dieetboek, want het is meer een aanmoedigend boek met praktische tips en leuke anekdotes. Het leest heerlijk weg, is vlot geschreven en is niet saai: veel foto’s, illustraties en kaders maken het tot een heel leesbare titel die je af en toe ook heerlijk doet lachen.

Mieke Kosters, The Little Black Dress Challenge, 9,99, te koop via bol.com en bij de boekhandel bij jou in de buurt

Share This