Musthave: meet je activiteiten met de Polar Loop

Musthave: meet je activiteiten met de Polar Loop

Ben jij ook zo benieuwd naar hoeveel je nu dagelijks echt beweegt? Er is nu een stijlvolle oplossing om altijd up to date te zijn of je voldoende beweegt op een dag. Met de Polar Loop, een activity tracker, wordt dit een makkie.

Polar Loop: rubberen bandje, maar dan meer

Ten eerste ziet het bandje er gewoon ontzettend mooi uit. Een rubberen bandje met metalen afwerking, dat is Polar Loop in feite. Maar de activiteitsmeter maakt dit bandje veel meer dan slechts een bandje. Als je het bandje de hele dag draagt, houdt het je dagelijkse activiteit in de gaten. Je kunt zien hoe actief je bent, hoeveel stappen je zet en hoeveel kilocalorieën je verbrandt. Daarnaast zie je in de bijbehorende app ook nog eens hoeveel tijd je liggend, zittend, staand, lopend en rennend hebt doorgebracht. Wauw!

In beweging

Op het display van de band zie je een activiteitenbalk die gedurende de dag langzaam volloopt en aangeeft hoever je verwijderd bent van je dagelijkse doel (dit kan je instellen en verschilt per persoon). Ook waarschuwt het horloge wanneer het tijd is om te staan en te bewegen. Om gezond te blijven zou je minimaal een keer per uur in beweging moeten komen. Zowel de Polar Loop zelf als de app geven ook aan wat je kunt doen om je activiteitendoel te behalen. De band beperkt zich tot zoveel minuten staan, wandelen en joggen, maar de app geeft ook andere adviezen bijvoorbeeld schoonmaken, touwtje springen of stijldansen (!). Musthave!

De Polar Loop is verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van  €99,95. De band is beschikbaar in drie kleuren: misty blue, blackcurrant en smokey black. De trainingsgegevens worden automatisch en draadloos gesynchroniseerd naar de mobiele app en webservice. De mobiele app is compatibel met iPhone 4s en hoger en met een aantal Android smarthones (Android 4.3 of hoger).

Share This