Yoga voor iedereen met Evy Gruyaert

Yoga voor iedereen met Evy Gruyaert

Wil je graag beginnen met yoga, maar zie je het niet zitten om iedere week een of meerdere keren naar een yogaschool te gaan? Dan is Yoga met Evy, het nieuwe boek van Evy Gruyaert, echt iets voor jou! Evy ken je vast van de actie Start To Run: door haar sloeg opeens half België en Nederland aan het hardlopen.

Evy Gruyaert

Maar net als veel sporters kreeg Evy te maken met een heftige blessure waardoor ze een tijd lang niet kon hardlopen. Stilzitten is niets voor de Belgische en uiteindelijk vond Evy Gruyaert een sport die zij kon beoefenen ondanks haar blessure: yoga! Inmiddels loopt Evy ook weer hard, maar geeft ze ook les als yogalerares met volle passie. En die passie wilde zij graag delen in haar nieuwe boek en op haar online platform: www.yogametevy.com, dat binnenkort compleet functioneert.

Compleet yoga-pakket

En het gaat niet alleen om yoga, het wordt een hele belevenis, dit yoga-pakket voor iedereen die met yoga wil gaan starten. In 21 dagen maak je niet alleen kennis met yoga, maar wordt je ook uitgedaagd om nieuwe leefgewoontes uit te proberen en te omarmen. Je kunt er video’s bekijken waarin alle houdingen en poses worden voorgedaan en uitgelegd. En leuk voor je budget, want alle beginnersvideo’s zijn gratis en voor iedereen beschikbaar. Wil je meer Evy? Dan neem je maandabonnement. Yoga altijd en overal, wanneer het jou uitkomt!

Voor iedere yogi

Maar dan het boek: allereerst valt de prachtige fotografie op. Een fijn boek, duidelijk vormgegeven. Ook wordt er in het boek uitgelegd wat yoga nu eigenlijk precies is – verschillende vormen worden je duidelijk, maar ook de voordelen van de sport. En of je nu een complete beginner bent of een gemiddelde yogi: het maakt niets uit. Door de verscheidenheid aan oefeningen kan iedere yogi overweg met dit prachtige boek. Namasté.

Bron en beeld: Terra Lannoo

Share This